Makina me qera ne Shqiperi

Merni tani nje makine me qera per ne Shqiperi! Per te prenotuar eshte teper e thjeshte, mjafton te zgjidhni ku do te merni makinen, datat qe deshiuroni dhe te shkoni tek butoni Cerca per te kerkuar te gjitha kompanite te cilat japin makina me qera. Zgjidhni kompanine me cmimin me konkurues dhe me cilesi me te larte nga lista e rezultateve qe do tu propozohen. C’fare prisni? Prenoto tani makinen me qera per ne Shqiperi.

Ju mund te merni makine me qera ne Rinas Aeroport, ne Tirane (qender) si dhe ne Durres (qender).