sconto

Ju njoftojme per kodin skonto per fluturimet nga dhe per Tirane! Kodi ju jep mundesine te keni 20% skonto nga cmimi i fluturimeve nga dhe per Tirane. Kodi eshte i vlefshem per blerje deri me date 02/03 per fluturimet nga data 04/03 deri me 13/04. Per te perfituar kete kode skonto prenotoni fluturimin tuaj online nepermjet lidhjes: TIAR120 (kodi ka skaduar)