Nëse ju doni te fluturoni nga Pisa per në Tiranë për pushime verore ne rekomandojmë kete fluturim, në qoftë se rezervoni ne kohë ju do e paguani vetëm € 78. Nisja është e planifikuar për ne daten 17 gusht nga aeroporti Pisa-s oren 12:50 dhe mbërritja në TIrane ne oren 14:20.

Per prenottare basta andare al link che trovate in fondo e sarete reindirizzati alla compagnia aerea dove dovete cercare volo di solo andata da Pisa a Tirana, selezionate la data 17 agosto (se volete spendere ancora meno potete partire a fine agosto).

Prenota ora per non perdere questa ottima occasione di volo!

Për të bërë rezervimin thjesht shkoni ne lidhjen e meposhteme (rezervo tani) dhe do të drejtoheni tek linja ajrore ku ju duhet të plotesoni te dhenat per nje fluturim nga Pisa per në Tiranë, zgjidhni datën 17 gusht (në qoftë se ju doni të shpenzoni akoma më pak mund te niseni ne fund të gushtit). Rezervo tani që të mos humbasësh këtë mundësi të shkëlqyer për të fluturuar ne Shqiperi!

REZERVO TANI