Nese doni te perfitoni 29% skonto per fluturimet me kompanine Air Albania mjafton te shkoni ne faqen zyrtare te kompanise (https://www.airalbania.com.al/) dhe pasi te keni prenotuar nje bilete ne nje nga datat e intervalit nga 23 deri ne 29 nentor 2021 mund te aplikoni kodin NENTORISHQIP dhe te perfitoni uljen e cmimit.

Nzitoni pasi keni vertet pak kohe!