Nese deshironi te beni nje udhetim per ne Shqiperi me nisje nga Bologna, ju keshilloj fluturimin shume ekonomik nga Bologna per ne Tirane ne muajin Shkurt me nisje nga e shtuna dhe kthim te shtunen per vetem 34 euro. Ju mund te zgjidhni edhe dite te tjera per tu nisur dhe kthyer. E vetmja gje qe duhet te beni eshte te shkoni tek lidhja Prenoto tani dhe te zgjidhni aeroportin e Bolonjes si nisje dhe aeroprtin  e Tiranes si mberritje si eshte e treguar ne fotografine me poshte. 

Ne kete pike ju hapet kalendari me datat e nisjes dhe te kthimit, une zgjodha nisjen nga data 3 shkurt deri ne 10 shkurt sic e shikoni edhe ne fotografine e meposhteme per vetem 34 euro vajtje dhe 34 euro ardhje per nje total prej 64 eurosh. Por nzitoni pasi ofertat axhornohen brenda pak oreve.

Prenoto tani