Fluturim Pisa Tirana vetem € 78

Nëse ju doni te fluturoni nga Pisa per në Tiranë për pushime verore ne rekomandojmë kete fluturim, në qoftë se rezervoni ne kohë ju do e paguani vetëm € 78. Nisja është e planifikuar për ne daten 17 gusht nga…

Fluturim Bologna – Tirane vetem 81 euro

Ne qofte se deshironi te shkoni ne Shqiperi ne muajin korrik, duam tu bejme te ditur oferten fluturim Bologna a Tirane vetem 81 euro. Ju mund te zgjidhni nje nga datat ne vazhdim per nisjen : 4,  6,  7, 9  e 11 korrik 2014.  …

Fluturim Pisa Tirana vetem 49,40 euro

Nese deshironi te beni pushimet pak me vonese ne Shqiperi, perfitoni oferten fluturim Pisa Tirana vetem 49,40 euro per ne daten  8 shtator 2014. Per te perfituar kete oferte ju duhet te prenotoni sa me pare duek mos humbur keshtu mundesine per te…

Fluturim Pisa Tirane

Ne qofte se akoma nuk keni prenotuar fluturimin tuaj nga Pisa per ne Tirane , po ju njoftojme oferten: Pluturim Pisa Tirane vetem 98,40 euro per ditet 22 dhe 23 korrik 2014. Per te mos humbur kete cmim prenotoni sa me shpejte fluturimin…