Nese deshironi te kaloni pushimet ne Itali, ju njoftojme oferten fluturim Tirane Milano Malpensa vetem 65 euro. Ju mund te zgjidhni nje nga ditet ne vazhdim per nisjen nga Tirana: 3, 4, 5 korrik 2014 ose 7, 8, 9, 10, 11 korrik 2014.

volo-tirana-milano

C’fare prisni? Prenotoni tani avjonin nga Tirana per ne Milano per muajin korrik 2014 per te kaluar pushime te paharrueshme ne Itali.

Per te prenotuar ju mund te shkoni tek lidhja e drejteperdrejte dhe te zgjidhni ditet qe u indikuam ne fillim te ketij artikulli. KETU