Ne qofte se akoma nuk keni prenotuar fluturimin tuaj nga Pisa per ne Tirane , po ju njoftojme oferten: Pluturim Pisa Tirane vetem 98,40 euro per ditet 22 dhe 23 korrik 2014. Per te mos humbur kete cmim prenotoni sa me shpejte fluturimin per ne Shqiperi nga Pisa.

fluturim-pisa-tirana

Per te prenotuar ju mund te shkoni tek lidhja e meposhteme dhe te plotesoni fushat me aeroportin e nisjes dhe te mberritjes, nese do blini si dhe daten e nisjes me nje nga datat e mesiperme. Per te prenotuar udhetimin tuaj ju mund te shkoni: KETU